vrijdag 9 juli 2010

Hou je rustig

Afb0062

Dat doen wij ook. Overdag zal je ons niet buiten zien dan houden we siesta.

Afb0039

Je denkt toch niet dat ik me ga uitsloven in die zon met een bal. Dat die muts van de overkant dat wel doet moet zij natuurlijk zelf weten.

Afb0027

Dat heb je met vrouwen he die willen een lekker bruin kleurtje krijgen.

Afb0028

Nee wij komen pas ‘s avonds buiten als die koperen ploert weg is. Fijn weekend allemaal van ons allen hier.

7 opmerkingen:

 1. En gelijk hebben ze/jullie. Wij zitten ook tot diep in de volgende dag buiten. Je moet een beetje op de Afrikaanse manier gaan leven om het te overleven. Gelukkig duurt dit in Nederland niet zo langf.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kam ik verder nog toevoegen aan wat Joke daar zegt!? Gewoon een kwestie van overleven en die beestjes wetem wel hoe.
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. BlogZonderNaam/Interneppers10 juli 2010 om 08:59

  Hoi Pia,
  Hier Ma Internep, met een vraagje. Mogen we van jouw log van 1 juli een paar foto's gebruiken betreffende de vuvuzela. We willen graag een mailtje naar Australië sturen over de oranje-gekte alhier, en de jongens vinden die brommerman 'machtig mooi'. Ik vind overigens die dikke vrouw op dat bankje erg tekenend.... Doet me aan mijn schoonzus denken. Die heeft ook zo'n vetschort..... (nu rood en open van de brandblaren die niet willen genezen)
  Affijn, we horen wel van je.
  vr gr. Fam Internepper

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hai Pia, wat lieff hé?, ja wij kunnen 'n voorbeeld nemen aan dieren nu.....lekker binnenblijven en niks doen.....of heel rustig aan.....ook liefff die diavoorstelling bovenaan.....geniet van alles en 't wordt binnenkort wel koeler, dit is echt té warm voor ons Nederlanders.......morgen spannend hé? fijn weekend, liefs rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook onze beesten, katje Mischou en kater Snuitje, hebben last van de warmte en houden een siësta die overdag heel lang duurt. Voor foto zie log "Vanmorgen kwam vakschilder".

  O.T. Succes bij het kijken op de bank naar de finale. Heb je nog een bepaalde voorkeur. In ons geval weet je zijn we in eerste instantie voor Nederland, maar als Spanje wint is dit voor ons geen probleem, want het is ons tweede woonland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eyra laat zeggen dat ze een oplossing gevonden heeft om tóch buiten te komen zonder teveel te moeten lopen .Misschien waagt haar oppasteefje er nog wel een logje aan ;-)
  Maar genieten jullie er maar lekker van hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Groot gelijk, want deze hitte is bizar!

  BeantwoordenVerwijderen