zondag 4 juli 2010

Op naar de finale

Of dat waarheid wordt zullen we wel zien, maar het zou toch wel leuk zijn als Nederland de finale kan spelen met Duitsland.  Het hoort toch bij mijn opvoeding he ? Tenminste dat zegt mijn opa.

2010-06-19_211026

Zeg nou zelf, ook al hou je niet van voetbal, we zijn toch wel een beetje chauvinistisch als volk.  Jawel daar ben ik in die paar weken al achter gekomen.

2010-06-24_172613

Een oranje jurkje heb ik niet, het bier zou er veel te snel door heen zijn. En ik ben bang dat er dan niet meer voor mij gezorgd gaat worden.

2010-06-30_082234

Beetje zeuren over voetbal hoort er ook bij als ik luister naar al die grote mensen om me heen.

Maar ik mag lekker kijken van pappa, eindelijk voordeel dat ik mijn ogen open heb gedaan. Kijk ik ben zelfs al aan het oefenen om oooooohhhhhhh  te roepen als die bal net naast het doel gaat. Ik ga in ieder geval  kijken of er leuke jongens tussen zitten. Je kan niet vroeg genoeg leren :)

002_renamed_28935

Zo niet dan hou ik het wel bij mijn ome Kevin. Een suikeroom kan ook geen kwaad heeft oma mij al verteld.

002_renamed_10305

10 opmerkingen:

 1. Bedankt voor die heldere kijk op de voetbal-WK Pia en 'wan dröpke' is het toch hè!
  Hopelijk komt het helemaal goed met dat Oranje, maar tegen Brazilië had ik er echt een hard hoofd in. Als ze tegen Uruquay ook zo slecht spelen.......
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is ook mij mij (als niet-voetbalfan) mooi lijkt: Nederland - Duitsland in de finale. Zou spannend worden! Off topic, mijn weblogs zijn verhuisd naar http://www.bloggen.be/hieronimo/
  alwaar de nieuwe tekstballon op u wacht. Bij blogdirect viel het toch tegen. Op deze Belgische site gaat bloggen echt heel eenvoudig en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik duim nu al voor Oranje, maar eerst nog de klip Uruguay omzeilen. Ik heb de indruk dat iedereen die wat als minderwaardig aanziet, maar verrassingen zijn er al genoeg geweest dit tornooi!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hai Pia, ja dat zou mooi zijn, nostalgie!!! wat lief de laatste foto........genieten hé? liefs rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet op je eerste cartoon al dat ze me te pakken hebben ;-)
  Chauvenisme is me op dit gebied écht vreemd ,ik moet niet dénken aan de waanzin die uit zou breken áls ze winnen , de boel wordt nú al gesloopt !Ik hoop van harte dat ze verliezen ,duim,duim,duim.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhhhhhhhhhh Ze lijkt op dr oma!. Wat een schatje Pia.

  Tham

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Intussen zijn 'we' door naar de finale. Radio, tv, kranten, iedereen is er vol van. En ik schaam me een beetje voor mijn gedrag van gisteravond. Ik stond meer dan ik zat, zeker de laatste tien minuten en of die oranje spelers veel hebben opgestoken vna mijn geschreeuwde adviezen??? Zuid-Afrika is toch redelijk ver weg van Amsterdam....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De finale is bereikt, en alle wedstrijden tot nu toe gewonnen, hopelijk komt er pas na zondag een einde aan deze reeks overwinningen! ;-)
  Een suikeroom is inderdaad nooit weg! ;-)
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onze droomfinale zou zijn Nederland tegen Spanje. Het is nu rust in de wedstrijd Duitsland tegen Spanje. Over een klein uurtje weten we meer.
  Salu2
  Albert y Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En hij komt er ONZE droomfinale
  Nederland tegen Spanje!
  Hoera en tot zondag Pia.
  Salu2
  Albert y Mara

  BeantwoordenVerwijderen