donderdag 22 april 2010

Klus geklaard

 

Het huis is van boven naar beneden gereinigd en het is me zelfs gelukt om die koelkast te ontdooien zonder dat mijn haren omhoog schoten. Er zat een hele ijsberg in dat ding aangezien hij al 8 maanden niet gebruikt was. Zelfs nog hier en daar ingevroren etensresten, die ik maar snel in een vuilniszak heb gedaan. Voor je het weet gaat ze het toch nog eten want ja als je de oorlog hebt meegemaakt……

etensresten

Morgenochtend nog even voor de baas werken en dan……..ga ik relaxen. De boodschappen zijn ook al in huis dus de middag is voor mij. Met honden en zonder mannen.

16063

Zaterdag naar het tuincentrum in Aalsmeer om nog wat houten tuintegels en wilgentenen schermen te halen en misschien nog wel wat meer hahaha.  En dan maar hopen dat we weer een paar stappen verder komen in de tuin.

10052008219

Het weer moet geweldig worden dus daar zal het niet aan liggen.  We kunnen misschien zelfs buiten eten. Kijk en dat is dus het goede leven. Buitenlucht, eten en gezelligheid.  Over gezelligheid gesproken, mijn moeder wordt 5 mei 79 jaar en denkt dat ze hier alleen eet en wat lekkers bij de koffie krijgt. Maar dat laten we niet gebeuren. Zonder dat ze het weet heb ik al in de rondte gebeld om gewoon een gezellige verjaardag te hebben, zelf zou ze het zo voorbij laten gaan.  Wij doen dus net of we gek zijn………en dat zijn we ook een beetje toch?

9 opmerkingen:

 1. Absoluut Pia!
  Ja, je vraagt er om ;-))
  Dat mijn vader ook op 5 Mei geboren is, daar hebben we het al eerder over gehad geloof ik en als die was blijven leven was hij al wel superoud geweest, hoe oud weet ik niet.
  Dan nog iets, je had het over zonder mannen.....Wat mankeerd er aan mannen?
  Geniet van het komende weekend Pia!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. J@N; helemaal niets mankeert er aan die mannen van mij, maar soms is het heerlijk om even alleen te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij hebben al buiten gegeten, en dat zal komend weekend ook weer gebeuren.
  Zondag heeft vrouwlief al een bbq gepland, we gaan er vroeg aan beginnen...

  ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk je wel uit met het ontdooien van die ijsberg?! Het smelten van de ijskap geeft ons al genoeg zorgen. Leuke actie voor je moeder. Zal ze waarderen. Vreemd dat ik op dit weblog veel foto's niet kan zien. En jammerook dat ik eerst m'n url op moet halen voor ik een reactie plaats. Anderzijds zind ik het er wel beter uitzien dan bij weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Pia dus je kan weer rustig ademhalen, dat alles schoon is bij je ma. Ja ik denk dat we dit weekend veel in de tuin zullen vertoeven, geniet er maar van fijn weekend gr peet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Pia krabbel die hond even op zijn rug hij kan er zelf niet bij :-) Dus jij hebt een rustig dagje. Geniet er van je hebt het verdient hoor.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, de koelkast. Nu je er over begint. Die ga ik straks ook s ontdooien.
  en tja, zo zonder mannen, kun je effies lekker, niksen.

  jij je meoder vast blij maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O ja , ik ken dat soort toestanden in koelkasten ,trouwens ook in de koek en sneopkastjes waar een jaar of drie over datum wel voorkwam ;-)
  Moe maar voldaan nu natuurlijk !En eh... wat is gek hé ! Volgens mij alleen maar heel lief maar dat vindt men tegenwoordig maar al te vaak gek !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat moet toch een hoop voldoening geven joh;)
  en nu even aan jezelf denken weer he;)
  leuk je plaatjes joh! hahaha
  al wat marsen achter de rug euh....op? hihi
  ik aan de toffifee;)
  liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen