zondag 16 mei 2010

Vreemde, rommelige week

Dat was het afgelopen week. Arno was 3 dagen ziek thuis, het zat compleet vast in zijn hoofd en blafte de longen uit zijn lijf.

kaart 01def

De laatste dag van zijn ziek thuis zijn, kwam het telefoontje van zijn manager waar wij met spanning op zaten te wachten. Hij was de laatste maanden uitgeleend aan een kantoor in Rotterdam en dat zou einde deze maand eindigen. En zou dan weer onder de regio Leiden vallen. Daar blijft vanaf 1 juni nog maar 1 postkantoor open, dus wij verwachtten dat dit einde oefening was.

85_PM_Cartoon_Postkantoor

Nu bleek dat hij nummer 24 was van de 28 en dat er nog een plekje was in Alphen aan de Rijn voor de maand juni. Dus een maand uitstel en half juni weten we weer wat voor juli of de toekomst.  In juni hebben we 3 weken vakantie, tenminste als de vacature die loopt op niets uitloopt. Daar willen ze graag personeel per direct en daar zouden we graag de vakantie voor op geven.

tomcartoon0534

Besproken hebben we toch niets, dus we zien wel weer.  Verder was er op mijn werk een belangrijke mededeling op woensdag. Daar het mijn vrije dag was hoefde ik niet aanwezig te zijn en zou ik na die mededeling wel gebeld worden. Waaaaah ik wacht er nog op. Het was dat een collega mij een sms stuurde en vertelde dat het hoofd op zou stappen anders zou je denken dat daar de bezuinigingen ook om de hoek  kwamen kijken en je baan op de tocht stond. Maar dit was in ieder geval goed nieuws (oops sorry)

Humor8

Verder was het gewoon rommelig, draven en visite ontvangen met de nodige koffie.  Morgen gaan we weer aan het werk, Arno nog 2 weken op de fiets naar Rotterdam om de automaat te vullen en alle klanten te vertellen dat toch echt alle postkantoren sluiten in Nederland en dat heel Postkantoren B.V opgeheven wordt. Niemand snapt er een hout van. Wij wel, het zijn gewoon financiele spelletjes van de ING en TNT en we zullen het er mee moeten doen.

1239011936yPcLrKA

15 opmerkingen:

 1. Als ze het hoofd nu maar niet gaan vervangen :-)
  Nog beterschap voor Arno.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig voor Arno dat hij nog een maandje aan de slag kan maar spannend en onzeker blijft het allemaal wel zeg. Hopelijk dat hij in ALphen mag blijven.

  Voor jou een gelukkie op je werk :-) Hopelijk komt er iets leukers voor terug.

  groeten Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snappen jullie het echt zelf?
  Mooi logje Pia, het maakt veel (on)duidelijk.
  Van die onzekerheid moet je toch onderhand gek worden! Geen wonder dat Arno er ziek van wordt.
  Sterkte joh!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge; ze sluiten allemaal voor 2012, maar het gaat veel sneller als gemeld dus het einde is toch wel in zicht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. J@n; we snappen het helemaal, maar of we er blij van worden is een ander verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop voor Arno dat hij voorlopig nog onder de pannen mag blijven.

  Liefs:Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hai Pia, ik hoop echt voor Arno dat hij die baan krijgt....duimduim........fijne nieuwe week, liefs rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik duim me helemaal suf voor Arno, en gelukkig weer even uitstel. Tja het schijnt te wennen zeggen ze? Ik zit weer in afwachting van. Maar ja we zien wel ik heb zat te doen, maar geen vastigheid en daar word je gek van.Groetjes peet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verschrikkelijk, die onzekerheid. Wij hebben het ook gehad een aantal jaar geleden. Ik hoop dat jouw echtgenoot toch weer in een vaste ban rolt en idd daar zou ik de vakantie ook voor uitstellen hoor

  succes meis, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat Arno in ieder geval nog een maand verder kan, maar hopelijk komt er snel iets wat meer zekerheid biedt!
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Slopend die onzekerheid zeg. Hopelijk komt er gauw wat meer vastigheid. Slordig van je baas ook om niet even door te bellen hoe of wat. Arno beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is en blijft een onbegrijpelijk actie van die sluiting. Als je ziet waar je nu terecht moet vaak, een drama! Maar voor jullie zitten er heel andere kantjes aan het verhaal. Toekomstverwachtingen, zekerheden, inkomen. Allemaal lastig. Zeker in een tijd waarin het voor 20-jarigen al moeilijk is om ergens werk te vinden, omdat men 'te oud' is. Tuurlijk offer je graag je vakantie op als er een job op je pad komt. Doe ik ook voor een grote opdracht. En trouwens, vakantie haal je zo weer in hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. tjonge..een hoop tegenslag en onzekerheid in alles;(
  ik hoop dat veel ten goede mag gaan keren,dus wens jullie succes en sterkte toe!
  arno..beterschap en pia....freule weg joh?
  liefs van mij.....toi toi toi...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me vréselijk al die onzekerheid ,logisch dat Arno er ziek van wordt . Praa me niét over de ing , wat een maffiabende is dat !
  Ik hoop héél erg voor jullie dat er nog leuke baan voor Arno inzit en als het even kan een fijne vakantie .

  BeantwoordenVerwijderen
 15. poe, vervelend dat gesol met personeel, ik hoop dat t goed komt.
  komt allemaal door die onnozele schaalvergrotingen.
  suc6 arno en pia

  BeantwoordenVerwijderen