donderdag 6 mei 2010

Wandeling met de honden

 

Allereerst bedankt voor de felicitaties, de verrassing was groot en viel heel erg in de smaak. Vandaag weer over naar de orde van de dag, en wel een bijzondere want ik heb de hele dag voor me zelf. Vandaar eens een extra lange wandeling met de honden in een heerlijk zonnetje. We hebben genoten, alhoewel ik niet zo aan iedere grasspriet wilde ruiken. Ja dat heb je met mannen he die volgen hun……neus.

001

We starten voor de deur en gaan het bruggetje over richting zoon.

002

Die hier aan het einde van het tuintje woont.

004

Op naar het volgende bruggetje waar de zwanen weer druk bezig zijn met broeden. Wij komen niet te dicht in de buurt, want dat kan nooit goed gaan. Vandaar dat de gemeente er al hekken om heen heeft gezet.

005

Pa Zwaan dacht laat ik verderop de wacht maar houden.

006

Langs de buitenrand van de wijk, waar de nodige agrarische bedrijven zitten.

008

Alleen zien de heren een poortje en zijn toch wel erg nieuwsgierig waar dat op uit komt.

010

Wel, om de hoek stond deze boom in volle glorie mooi te wezen.

011

En deze snackkar, die jammer genoeg niets bakte. Het had er wel ingegaan zo tijdens lunchtijd. Dan maar op naar huis voor een bruine boterham.

013

Maar eerst nog langs de cirkelflat die schuin achter ons huis staat.

014

Zo kwamen we weer op het veldje achter ons huis. En dan is het draven geblazen want zodra we binnen zijn komt de beloning omdat we ons gedragen hebben.

13 opmerkingen:

 1. een mooie gezellige buurt waar jullie wonen, Pia!
  Ik vond het bijzonder aangenaam meewandelen...

  ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dst was een lekker loopje zo met de honden. Ik ga zo ook een rondje lopen met Alfa maar een rijdende snackbar hebben we hier niet alhoewel jij ook niets kon snaaien ;-)

  groeten Inge

  ps nog van harte met de verjaardag van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah .. wat een leuk blogje zo. De heren hebben zich gedragen dus. Leuk dat bij jullie de gemeente voor de zwanen zorgt, hier is vorig jaar een nest vernield door jongeren, vreselijk.

  Fijne avond, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus de heren kennen de buurt al op hun duimpje, maar volgens mij valt er nog genoeg te ontdekken. Je hebt er een leuke fotoreportage van gemaakt Pia, maar in zo'n mooie omgeving is dat geen kunst en zeker met deze twee geleidehondjes.
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi, daar waar je woont.
  die boom, dat is een japanse kers, hadden wij vroeger achterom staan......alles t gaat vallen, de hele stoep en straat roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank voor de rondgagn door jullie omgeving. Opmerkelijk is dat ronde flatgebouw. Een kopie daarvan stond ooit vlakbij ons huis toen we nog in Almere woonden. Ik zou bijna denken dat dezelfde architect en bouwers een kopie hebben gemaakt van de ene of de andere flat en die links en rechts in NL hebben neergezet...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zoooo dat was even een fijne wandeling? die heeft me weer goed gedaan;))
  leuk logje Pia met heel mooie foto,s;)
  fijn dat de verjaardag zo geslaagd was joh!
  fijn weekeind met liefs voor jullie..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. was een heerlijke wandeling die me goed heeft gedaan;)
  prachtige foto,s en leuk geschreven weer Pietje;)
  fijn dat de verjaardag geslaagd was joh;)
  fijn weekeind met liefs van mij....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. chips! dacht dat m,n reactie niet geplaatst was,maar zie um nu dus 2 keer staan,ahhhhhhhh

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk zo'n dagje voor jezelf. En de honden hadden er dus ook profijt van. En nu alweer een dag voor jezelf want het is moederdag. Geniet ervan Pietje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor de gezellige wandeling, wat een gezellige buurt is het. lekker genieten, dat is wel duidelijk zowel jij als de twee kleine heren. groetjes peet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had gisteren een dagje voor mezelf want Mara was naar onze tweede zoon in Amsterdam. Even helpen om zijn etagewoning te cleanen. Ik heb toen thuis opgeruimd, want dat was wel nodig wat betreft mijn hobbyzaken, treinen en muziek-cd's.
  Wat een gezellige wandeling heb jij gemaakt met de honden. Ook mooie foto's. Had de zon uitbundig geschenen dan was het voor jou nog beter geweest. Inderdaad zijn we dicht in de buurt geweest, Alphen ligt toch niet ver van Waddinxveen. Zijn we nog eens een keer aan het toeren met onze MGF dan ga ik nog eens jouw kant op. We komen niet onverwachts hoor.
  Ik wens je nog een fijne moeder-zondag.
  Salu2
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb even meegewandeld met jou en de honden .Je woont mooi daar en zo'n bloeien prunis is natuurlijk een juweeltje!
  Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder ,het is vast een eel geslaagd verrassingsfeest geworden , lief dat jullie dat voor haar doen .

  BeantwoordenVerwijderen