woensdag 23 juni 2010

Eindelijk……..

BBQweer,  Hier heb ik op gewacht. Laat het de rest van de week maar zo blijven. Niet dat we iedere dag aan de BBQ zitten, want er zijn toch ook nog verplichtingen. Morgen begin van de avond met mijn moeder mee naar het verpleeghuis, daarna gaan we door om bij haar achterkleinkind te kijken. Ze is blij, trots en gelukkig dat ze dit nog mee mag maken. Belt iedere dag om te vragen of ik nog geweest ben en hoe het gaat. Het gaat dus goed. Gisteren de kraamverpleegster voor de laatste dag en houden ze wijselijk de rest van de week een beetje voor hun drieen.  Ondanks de korte nachten en maaltijden tussen door (hahaha voordeel als je oma bent he) zijn ze helemaal in de wolken met hun grietje.

006

Ze ligt nog helemaal met haar knietjes opgetrokken omdat ze zo vroeg geboren is.  En dit is de plek die ze het allerbeste vind, lekker bovenop papa en dan is het leven goed.

Zo’n klein mensje blijft toch altijd weer wonderlijk om te zien he.

007

Maar buiten Sienna hebben we toch ook nog andere bezigheden en hobby’s. Gelukkig maar want anders is het denk ik toch wel zielig gesteld met ons.

Deze week veel ingevoerd in het stamboomprogramma, alles lukt nooit in deze vakantie. Dus ik denk toch maar dat ik ga vragen om vervroegd pensioen. Gewoon omdat ik het verdiend heb toch?  Hahaha ja ze zien me natuurlijk aankomen. Verder wordt iedere voetbalwedstrijd hier bijgehouden en gelukkig……….hij kan donderdag Nederland op HD tv kijken. Mij maakt het op zich niet zo veel uit, maar wat mij daar meer aan trekt is dat er nu Blu-Ray dvd’s afgespeeld kunnen worden. We beginnen net, maar even naar zolder lopen en de videotheek is geopend op de kamer van de jongste. We zijn wel begonnen met Disney’s laatste Alice in Wonderland met Johnny Depp in de hoofdrol .

2010-06-23_214407

En de Pixar film Up

2010-06-23_214223

Eigenlijk zijn we allemaal binnen ons gezin Disney fans. De oudste verzamelt alle dvd’s, de jongste heeft al  een hele collectie op Blu-Ray en veel gedownload. En wij…..lekker sommige ouderwets op video en die we het beste vonden op dvd. De vraag is waar we mee zullen eindigen he als we 85 zijn en in het verzorgingshuis zitten. De techniek verandert zo snel.

Zo nu ga ik even de handdoeken opvouwen en de bank op om straks eens te horen wat Joran’s moeder te vertellen heeft. Naar mijn idee geven ze hem te veel privileges en te veel tijd om na te denken om zijn verhaal weer te verdraaien. Maar dat is mijn mening hoor, ik weet niet hoe jullie er over denken ?

pinokkio-joran

8 opmerkingen:

 1. Laten we het liever over voetballen hebben en desnoods over Sienna;-)) Maar aub, niet over die Joran!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niemand noemt zijn/haar kind meer Joran. Dat is te begrijpen als je aan het "monster van der Sloot" denkt.

  Wat een lieve foto's van jouw kleine meisje. Om op te eten. En dat het BBQ weer wordt en blijft is voor jou uit de kunst. Geniet er maar van.

  Voor ons is het uitstekend MG-cabrio-weer.
  Op onze blog lees je wel waarom.

  We gaan je met je hele gezin een heel fijn weekend toewensen.

  Salu2
  Albert y Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Pia wat een leuk verslagje weer van je kleindochter en wat een lieve foto bij haar papa. En met oma hihi.
  Lekker dat het weer nu meezit dan is het gelijk een stuk gezelliger. geniet er maar van en doe ook opa Arno de groeten. gr peet

  Tja die Joran is in mijn ogen een psychopaat die nooit meer in de maatschappij mag worden losgelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet maar van je kleintje , héérlijk zo'n foto van "vader en dochter " !
  Joran zál ook wel klein en schattig geweest zijn al is dáár niet veel meer van over .Hij zou, wat mij betreft , veel minder aandacht mogen krijgen ,daar kikt hij op ! Hij deugd niet en hoort nooit meer vrij rond te kunnen lopen !
  Als ik dan die advocaten hoor vraag ik me af waar dié dan wel mee bezig zijn !
  Maar laat het je laatste vakantiedagen niet verpesten ,je hebt véél leukere dingen aan je hoofd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hai pia, ik had al 'n reactie geplaatst, maar die kwam niet over.......hele lieve foto's van je kleinkind en geniet nog maar lekker van de laatste daagjes vakantie, mooie films van Disney.....en Joran, ja wat zal ik zeggen, hij is 't verkeerde pad op gegaan, maar z'n moeder is 'n mooi mens.............fijn weekend, liefs rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier staat de BBQ net weer aan en ik denk dat we het hele weekend heerlijk zullen BBQ-en!
  Wat zijn die kleintjes toch lief he? Maar wat ben ik blij dat ik geen korte nachten en poepluiers meer heb! ;-)
  Joran is een grote fantast, maar ik moet nog zien hoe hij zich hier uit gaat draaien! Van mij mogen ze hem opsluiten en de sleutel weggooien!
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. als ik dit logje lees, krijg ik steeds meer zin in grootouderschap... ;-)
  Die films lijken me allemaal wel iets voor mij, maar ik kan er gewoon geen tijd voor maken om naar te kijken.

  Nog een fijne zondag, Pia!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie foto,s van de kleine Sienna,dat zijn de mooie dingen van het leven he;)
  wat Joran betreft? laat hem zijn arrogantie maar verliezen,al heb ik te doen met zijn moeder.wat Rietje zegt,hij is het verkeerde pad op gegaan en waardoor? waarom?
  liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen