zaterdag 19 juni 2010

Laatste week alweer

De eerste 2 weken thuis zitten er op, en als ik de berichten hoor is het maar goed dat we niet in Zuid Frankrijk zitten.

2010-06-19_210619

Erg ver zijn we dan ook nog niet gekomen. Ziekenhuis, verpleeghuis, supermarkt en natuurlijk het bruggetje over om om het moppie even te knuffelen.  Ontspannen met een boek, spelletje of een lading geboorteakte downloaden. Niet te vergeten de voetbal, iedere dag wordt het hier bijgehouden, alleen niet door mij.

2010-06-19_210649

Nee ondertussen heb ik de strijk van een paar weken maar weggewerkt.

2010-06-19_211413

Weerberichten kijken we al niet meer. Want geven ze mooi weer op, waaien we als nog uit onze verschoning. We wachten dus rustig af wat de weergoden ons gaan brengen en of er nog een heerlijke strandwandeling in zit met de honden deze week. Wel even richting Ikea, deze keer niet voor een bouwpakket voor Arno. Hoor je hem al zuchten ? Hij houdt namelijk altijd wel wat over en van de bouwtekening klopt nooit een bal.

ikea-potloodje3

Nee we gaan even een simpele kinderstoel halen, een campingbed neemt een collega al mee voor ons. Die was voor haar nutteloos geworden. Nu nog zoeken naar een simpele, goedkope, makkelijk te verwijderen box. Want ik vind het toch eng met Ozzy om Sienna op de grond te laten.  Maar die zal er ook wel komen als ik zo overal en nergens mijn visjes uit gooi.

Zo dit was weer een snel verslagje, met de groeten van mijn andere kleinkind die kwijlend aan de wieg van haar kindje staat.

005

12 opmerkingen:

 1. Het was weer een absoluut vermakelijk en goed doordacht verslagje Pia!
  Alleen moet ik hier nu weer mijn naam en URL in gaan voeren grrrrr!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, ik heb alles gekocht via Marktplaats. Buggy, bedje, box, stoel voor nog geen 100 euro. Alles in de wasmachine en met een doekje schoongemaakt et voila !

  Succes bij Ikea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vliegt de tijd he? Voor je het weet is het alweer vakantie! Wij nemen nooit echt vakantie, gaanwel eens een paar daagjes weg, maar nooit echt lang. Wat Ikea betreft; het enige spul dat kan worden geconstrueerd door een niets kunnende leek komt meestal uit Zweden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had al eerder willen reageren maar kreeg de reactie niet geplaats. Pia Arno nog van harte gefeliciteerd met het grootouderschap!! weer een nieuwe fase in jullie leven. Maar kan je verzekeren het is heerlijk.
  Maar dat heb ik inmiddels al gezien aan de vele geplaatste fotos wat een snoeppie is het!! groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gaaf verslagje schrijf je toch weer,ik geniet altijd van je schrijfsels pietje;)
  enne..je hebt het er maar druk mee joh,maar wél leuk druk he;)
  wens je een goeie week toe met liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. euh? zit ik een reactie te schrijven,maar staat er niet in?
  nog maar is proberen dan;
  je hebt weer een gaaf logje geschreven op de manier die jou zo eigen is,ik geniet er altijd van;)
  fijne nieuwe week met liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een box kan ik je niet meer aan helpen. De kringloopwinkel of marktplaats vast wel....... Soppie erover en weer als nieuw :-)

  IK moest wel enorm lachen om dat plaatje van ikea. Ik sommer mijn kids ook altijd voordat we bij de kassa zijn om hun zakken leeg te maken qua potloodjes. Wist je dat er zelfs een: ik jat potloodjes van ikea hyves bestaat?????? Zijn die knapen lid van geworden natuurlijk, dat snap jij wel :-)

  Hoe gaat het met je kleinddochter? Plaats je snel weer doto's? Ze veanderen zo snel als ze zo klein zijn. En we willen natuurlijk wel up to date blijven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk verslagje Pia!
  Heb je je kinderen de deur uit en dan kun je weer meubilair aanschaffen voor klein grut! hihihi!
  Veel plezier met het Sienna klaar maken van je huis!
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker weten ,honden blijven beesten en kleine kinderen kunnen onverwachte dingen doen dus een box lijkt me een goed plan !
  Ik heb vandaag al heerlijk twee uurtjes op het strand gelegen ,inderdaad stond er nog steeds een windje maar achter het windscherm was het héérlijk .Om te wandelen met de honden is het zéker goed nu !Je laatste vakantieweek komt het dus met het weer nog hélemaal goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat je als nieuwbakken oma tijd hebt om zo'n leuk verslag te schrijven. Petje af ook namens Albert.
  Een kinderstoel heb ik kunnen lenen van een collega en die is nu al weer een jaar terug. Kleinzoon Viggo wordt in september al weer zes.
  Verder alles goed met de kleine. Ik kijk uit naar de volgende fotoserie.
  Dag Pia
  Salu2
  Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Did you heard what Rob Matts said about that?

  generic nolvadex

  BeantwoordenVerwijderen