zaterdag 5 juni 2010

Update

Met de schoondochter gaat het nog het zelfde. Het vruchtwater wordt wel bijgemaakt als zij zich rustig houdt.  Maandag krijgt ze de uitslag van het onderzoek. De artsen denken dat ze een streptokokkenbacterie heeft. Nu schijnt die bij 1 op de 5  zwangere vrouwen voor te komen. Alleen merken de meesten er niets van. Zij heeft er lichte koorts bij en dan wordt het een ander verhaal. Dus mocht dat het echt zijn dan krijgt ze heel misschien een antibioticakuur, maar meer waarschijnlijk wordt de bevalling maandag gelijk ingeleid. Alles uit voorzorg voor de kleindochter.  Schoondochter laat het allemaal maar over zich heen komen en is van mening dat het voor de goede zaak is. En wij steunen haar natuurlijk met bezoekjes.

Verder hebben we heerlijk genoten van deze schitterende zomerdag.

2010-05-12_090932

En hebben vooral niets gedaan.

14 opmerkingen:

 1. En dat is in de gegeven omstandigheden denk ik ook wel het beste, je moet maar laten komen wat er komt en het aan de vaklui overlaten. De ervaring heeft mij wel geleerd dat die vaklui best wat op de vingers gekeken mogen/moeten worden.
  Spannende tijden Pia en Arno.
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou fijn dat het allemaal zo goed accepteert. Hoeveel te vroeg is de kleine maandag ?

  Spannende tijden bij jullie. Geniet van het mooie weer joh

  Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elise; 4 1/2 week dus niet dramatisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals je zegt niet dramatisch. De meeste tweelingen worden bijna zonder problemen met 7 maanden geboren. Maar wel spannend natuurlijk ,net zo als je vroeger als klein meisje naar je verjaardag uitkeek nu nog maar een paar daagjes voor je oma bent.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joke; hahaha zo had ik het nog niet bekeken. Zeer zeker spannend voor hen en voor ons of we niet midden in de nacht de mopshond uit huis moeten halen. Want je kan dat beest niet al die tijd daar laten he. Die snapt er ook niks meer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat is een spannende tijd voor jullie allen, ik houd je log in de gaten en sterkte voor de aankomende mama want die met alles maar ondergaan. groetjes peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig hebben we medici die veel, zo niet alles kunnen oplossen op dit gebied. Je moet je er aan overgeven. Maar in een zwangere situatie denk je toch voor twee en dat is dan best even spannend. Kan me er alles bij voorstellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Meer dan het over je heen laten komen kun je niet doen, maar leuk is natuurlijk anders....
  Hopelijk gaat alles verder goed en komt er binnenkort een gezond (klein)kind ter wereld!
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He meis, ik kwam even vragen hoe het vandaag gegaan is bij jullie schoondochter ?

  Fijne avond, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig dat er een oplossing voor de problemen is al is het jammer dat de geboorte zoveel te vroeg komt .Maar zoals je al zegt is het niet dramtich veel te vroeg ,en heel stiekem vind ik zo'n héél klein hoopje best wel schattig !
  Spannende dagen dus , hou je haaks !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Riet het is nu nog maar 4 weken te gaan hoor, vandaag geen ingrepen want de test was goed. Ze moet wel blijven en uiterlijk komende maandag gaan ze het in gang zetten als het wurm zelf geen aktie onderneemt. Ze doet wel haar best af en toe, maar bedenkt zich dan weer hahaha. Nu al eigenwijs dus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We kunnen niets anders doen dan er het beste van hopen en afwachten. Een iets vroegere bevalling lijkt me overigens geen straf voor haar. Heb het altijd te doen met hoogzwangere dames tijdens de zomerhitte. Zolang het de gezondheid van moeder of kind maar niet schaadt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat er ook van zij, ik hoop alleen maar dat alles goed verloopt. Zowel voor moeder als kind!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. op tijd in gegrepen dus en nu hopen dat het kleine meisje zelf komt.wens hen maar sterkte toe met alles.
  en jullie fijn genieten van je vakantie he!
  liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen