zondag 27 juni 2010

En toen zat het er weer op

De vakantie bedoel ik natuurlijk. Alhoewel ….vakantie. Ik kan niet zeggen dat ik er van opgeknapt ben dit jaar. Komt waarschijnlijk door het wachten op telefoon dat het einde oefening is voor het werk van Arno. Kevin heeft dan wel een dag werk en dan weer niet en dit alles haalt me uit mijn eigen ritme. Daarnaast toch ieder dag de zorg om mijn moeder etc. Een beetje het gevoel dat het leven van me af gepakt wordt. Maar kleppen op en gaan maar weer.

Wel na een zalig weekend in de tuin te bivakkeren.

002

Aan het lappie een spelletje, stamboom invoeren en een chat met Australie.  BBQ en de planten een bij gewerkt.

005

Eindelijk doet de clematis het na jaren een troosteloze aanblik te hebben gehad. Het kreng verdomde het om zijn diensten te bewijzen. Ik hoor mijn vader dan ook zeggen “had je maar een Nelly Moser moeten nemen” Hij zou gelijk hebben want in de voortuin is dat een grote bloemenzee. Maar een mens wil wel eens wat anders he.

008

Het is zelfs nu nog heerlijk hier buiten en iedereen neemt het er van. De honden maar ook Arno.

014

Nee hij zit geen voetbal te kijken terwijl de vaatwasser daar onder de vaat draait. Het moet gewoon nog afgevoerd worden, het past zo moeilijk in een Alto he. Maar dinsdag wordt het dan eindelijk in een busje afgevoerd.

8 opmerkingen:

 1. Als je dan geen voetbal hebt gekeken wil ik je wel alvast zeggen dat Engeland en Mexico zijn uitgeschakeld en dat wel voornamelijk dank zij de blunders van de scheidsrechters.
  Blijven genieten van dit mooie weer Pia!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat je geen uitgerust gevoel hebt joh;( probeer tóch te blijven genieten van de kleine dingen hoor en neem tijd voor jezelf!
  je tuin ziet er prachtig uit zeg!
  en pietje..pak een boek en ga is lekker zitten lezen bij de clematis,doen joh!!
  liefs voor jullie van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die onrust .. ik herken dat gevoel. Wij hebben het ook meegemaakt en ik ben echt zo blij dat het allemaal weer goed gekomen is. Nu begint het gelazer op mijn werk .. bezuinigen, bah

  Succes

  Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk komt er snel rust Pia!
  Wat betreft die tv en de vaat dat geloof ik dus echt niet he, maak dat de kat maar wijs! ;-)
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is ons helemaal duidelijk wat voor dubbele gevoelens jij deze vakantie gehad hebt en nog zult hebben. Gewoon kl*te dat Arno zijn baan kwijt raakt bij Postkantoren B.V. Nog steeds blijf ik er bij dat ING geen net spel gespeeld heeft met personeel dat al jaren in dienst zit. Ook in Harderwijk gaat het Postkantoor in de eerste week van juli 2010 voorgoed dicht.
  Sterkte zowel jij, maar vooral Arno. Hopelijk lukt het hem om toch nog op korte termijn een andere baan te vinden. We duimen voor hem.
  Salu2
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend die onzekerheid en dat gedoe. Jammer dat de vakantie er weer op zit. Maar ja, je hebt toch ook nog leuke dingen kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee, m'n reactie ineens weg????? Of worden de reacties gemodereerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja ik kén het ( van zo'n 15 jaar geleden ) , je zit in een leeftijd dat zowel de generatie onder je áls de generatie boven je vaak nodig hebben , soms voor leuke dingen ( maar ook die moeten wél even gebeuren) maar meestal voor dingen die een behoorlijke aanslag op je energie zijn .
  Alsof dát al niet genoeg is krijg je dan nog een portie zorgen over de baan van Arno die veroorzaakt worden door hebzucht bij "de grote jongens " .Ik hoop dat er uiteindelijk nog een leuke baan voor Arno in zit maar laat het je niet beletten van je kleindochter te genietene , sterkte !

  BeantwoordenVerwijderen