dinsdag 8 juni 2010

Verkiezingen

Eerst een mededeling van huishoudelijke aard………het wurm blijft mooi zitten waar ze zit en is flink de ribben van haar moeder aan het mishandelen.

Morgen verkiezingen. Nog steeds zijn er de nodige mensen die niet meer weten waarop zij in hemelsnaam moeten stemmen. Na het debat van vanavond werd je ook niet veel wijzer. Nee dan Freek de Jonge, die is momenteel flink aan het relativeren.  Heerlijk, ik vind het een toetje van de avond.

400-pixels-100223-wilders

400-pixels-100330-humor

humor-campagnes-europese-verkiezingen

Links of rechts om het blijft de zelfde ellende. Wij moeten met z’n allen opdraaien wat de banken en de overheden hebben veroorzaakt. Dus trek de broekriem maar vast aan want de kant zal het voor Jan met de Pet wel opgaan.

humor

Er is in ieder geval 1 vrouw de grote gelukkige na de verkiezingen en wel Bianca van J.P zal het niet redden, en ik zie hem niet in de kamer gaan zitten. Dus dat wordt de afwas doen thuis.. Op onze kosten mag ik aannemen.

2010-05-29_235615

Voor morgen volg je hart en doe wat jou dunkt dat goed is voor het land.

12 opmerkingen:

 1. fijn te horen dat het goed gaat met moeder en kind;)
  wat de verkiezingen betreft? ik heb werkelijk géén idee op wie te stemmen.
  wat een schitterende plaatjes hebbie weer zeg,whahahaha;))
  fijne vakantie met liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vlinder schrijft, inderdaad. Dat die kleine het nog ff afwacht, daar heeft ie helemaal gelijk in, zo mooi is het hier nou ook niet.....
  Dat hele mediacircus is grootendeels aan mij voorbij gegaan, want zodra ik iets over politiek op tv zag was ik weg. Het zal voor mij wel Roemer blijven, die blijft toch lekker in de oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een fijn bericht dat het goed gaat met moeder en kind. Freek de Jonge niet gekeken. We zijn daar geen fan van. Het verkiezingsdebat gevolgd en we weten nu zeker op welke partij we gaan stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hai Pia, sterkte met je schoondochter meid! en ik moet nog gaan kiezen.....twijfel nog 'n beetje, maar toch? weet ik 't wel.....spannend vanavond hé? de uitslag.......fijne dag, liefs rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn bericht, een verstandige meid nu al :-).En twee handen op een buik ik ben er uit het word dit keer Roemer.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het wurmpie blijft zitten, iedere dag is er 1 hoor !

  En stemmen doen we !

  groetjes ELise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Freek kan ik eerlijk gezegd niet zo goed verteren. Daar ben ik dus gisteren afgehaakt. De overwegend nogal op de PvdA/D66/GL ingestelde media ben ik soms zeer zat. Wat pas echt leuk was; het debat van de kleine partijen. Waar die arme Marjanne Thieme moest discussieren met Rita Verdonk (wie kent haar nog?) en iemand van de engste partij onder de bestaande stromingen, de SGP. De fraaie dierenbeschermster tegen de vrouwenhater en de dame die meent dat we de ganzen rond Schiphol de rekening moeten laten betalen voor de noodlanding van dat Marokkaanse vliegtuig van de week. Jammer dat de PvdD met twee zetels niet en D66 (3 zetels) wel bij de grote acht mocht meedoen. Hoezo klassejustitie? Ze zou vermoedelijk stemmen weghalen bij GL?D66 en was daardoor dus niet gewenst....het blijft verkeren in Nederland met de publieke omroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Haagse maffia kan me gestolen worden. Geen idee op wie ik stemmen moet. Ik acht ze geen van allen capabel. Maar erger dan Balkenende kan al niet. Leuke plaatjes Pia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal; stemmen doe ik zeker al ben ik dit keer afgeweken van mijn normale keuze. Strategisch dus. Kijk als ik niet zou stemmen vind ik dat je je ook niet meer in de discussies moet mengen. Dus Leo (hehehe) ik blijf je tegenspreken op je log :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Hartelijke Hulk10 juni 2010 om 13:41

  Met die van J.P. kreeg je helemaal gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. intussen zijn de verkiezingen voorbij, tevreden?
  Die kleine heeft het blijkbaar goed naar z'n zin, Pia...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig dat die kleine nog rustig is blijven zitten!
  De uitslag van de verkiezingen zijn binnen en er is een informateur benoemd, het zal me benieuwen, maar 1 ding is zeker gemakkelijk zal het niet worden!
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen