maandag 14 juni 2010

Trotse ome Kevin

 

Ome Kevin had zo’n grote mond maar ik heb hem al helemaal voor me gewonnen.

021

Zelfs mijn pappa is verbaasd dat zijn kleine broertje zijn dochter in bescherming neemt en verdedigt met zijn leven.  Ik had nog niet veel tijd gehad om mijn oogjes te openen, maar toen deze beer me overnam van mijn vader dacht ik wowowow.  Wat is dat voor zwart geklede  meneer. Dus toch maar eens de moeite genomen om ze open te krijgen.

023

Heel voorzichtig gespiekt en naar mijn idee was hij wel ok.  En voelde me zo op mijn gemak dat ik mijn middelvinger er maar bij pakte.

027

Tot groot vermaak van mijn oom, die hem in de toekomst al de lucht in zag gaan. Man die oom mag wel op mij passen hoor als mijn pappa en mamma eens weg moeten. Daar ga ik wel lol mee beleven.

Toen moest ik ook nog bij mijn oude oma, die maar wat bang was om mij te laten vallen. Dus ik ben maar heel stil gaan liggen en heb er ook maar ingepakt met mijn charmes.

028

Jullie zien wel dat ik het ga redden he in de toekomst.

15 opmerkingen:

 1. Grote mannen veranderen in softies als ze jouw in je armen hebben Senna. En die oud oma van jou vond jou zo klein en breekbaar......
  Net als oma Pia die dol op je is en ik denk dat ze nog heel veel logjes over je gaat schrijven. Met foto's enz, want wij moeten (en willen) allemaal op de hoogte gehouden van je vorderingen en groeisprongen.

  groetjes van de weblog vriendin van je oma :-)
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij hebben ze je vanmiddag nog niet eens naar het voetbal laten kijken. Als ik jou was ging ik daarmee naar de babyvakbond en als er die niet is moet je er zelf maar een oprichten.
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahhhhhh schitterende foto,s zeg enne..die kleine meid komt er wel zien ik hihi;)
  tjonge....wat zullen jullie trots zijn inderdaad joh! geniet er maar lekker van!
  liefs en knuf voor allen van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi Sienna al die grote mannen om je vinger wikkelen hahaha en wat zal er door het hoofd gaan van je oud oma? De vierde generatie. En jij gaat het zeker redden met al die sterke armen om je heen. Groetjes peet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief. Geen speen dus maar een vinger .. lekker makkelijk. Die kan ze ook niet kwijtraken haha ..

  Lief he, oogjes open, prachtig !

  Gr. Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. J@n; ze zal wel voetbalfan moeten worden. Haar vader kon net de eerste helft zien en moest haar toen ophalen in het ziekenhuis. Dus let op over 18 jaar zit ze in de kroeg met vrienden voetbal te kijken :)
  Elise; makkelijker kan je het niet hebben he, 10 vingers tot de beschikking. En.... 2 oren die ze ook graag vasthoudt bij het soppen op die vingers hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n klein mensje geen wonder dat iedereen nu al voor haar valt.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelfs Koningshorken smelten met een klein kind in hun armen....ik weet dat nog heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende foto's.
  Gefeliciteerd had ik je al op facebook.
  X Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo klein als je bent wikkel je ze nu al om je vingers Senna!
  Mooie foto's Pia!
  groetjes,
  Elmar

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig prachtig, geweldig, mooi, lief, adembenemend de liefde die deze nieuwe wereldburger krijgt. Wat zijn jullie gelukkig. Mag ook wel met het eerste (klein)kind.
  Wij genieten heel erg met je mee Pia.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja natuurlijk wat dácht je ... zelfs de grootste mannen vallen door de mand met schattige jonge dametjes als jij .Je hebt dus óók nog een overgrootmoeder zie ik , dat is leuk want dáár kun je helemáál nooit geen kwaad bij doen ;-) Gewone oma's zijn vaak nog te jong en willen nog een beetje helpen met opvoeden weet ik uit eigen ervaring want ik bén zo'n jonge oma !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahahaha Riet hij is goed, maar ik wil eigenlijk mijn vaders voorbeeld volgen. Proberen althans. Als ze raad vragen kunnen ze het krijgen, wat ze er mee doen moeten ze zelf weten. Wij moesten ook leren

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog meer foto's aub. Dat vinden wij leuk. Doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Hartelijke Hulk17 juni 2010 om 23:22

  Gefeliciteerd!
  En ze verdienen het respect wat ze afdwingen, bij groot of klein, zo moet het zijn!

  BeantwoordenVerwijderen