donderdag 3 juni 2010

Vakantie

Laatste ochtend werken en dan gaat de vakantie beginnen. Het begin is al wat minder. Schoondochter is opgenomen in ziekenhuis wegens verlies van vruchtwater en waarschijnlijk een infectie. Ze proberen nu de bevalling tegen te houden voor 2 weken. Dus afwachten maar.  Maandag gaat beginnen met een begrafenis van Arno zijn peetoom. Voor de man gelukkig, want praten ging niet meer en na de laatste operatie was hij helemaal de weg kwijt. Maar voor zijn gezin zwaar natuurlijk.

Maar ook positief nieuws. Joran van der Sloot opgepakt in Chili en als het zo door gaat en ze kunnen de moord bewijzen verdwijnt hij achter tralies in Peru. Misschien met zo’n Peruaanse muts met flapjes tot over zijn oren ?

2010-05-12_094223

Het weer begint goed dit weekend en we zouden er geen moeite mee hebben als het 3 weken lang zo was.

2010-05-29_234931

En dan het grote vraagteken deze vakantie. De verkiezingen. Ik hou mijn hart vast. Als ze zo doorgaan met z’n allen belanden we allemaal van de wal in de sloot. Laten ze nu maar eens ophouden met dat bekvechten en eens de handen ineen slaan.

Wij hebben in ieder geval niets gepland voor deze vakantie. Dus zolang het spannend is met de geboorte blijven we in de buurt. En zal het een lekker uitsmijtertje eten worden op een terras in Schoonhoven, nog wat rommelen in de tuin en verder bijkomen van een hectisch jaar om weer energie op te doen voor de maanden die gaan komen.

10 opmerkingen:

 1. En dat laatste kan ook best wel gezellig zijn Pia, tenminsten als het met de schoondochter goed komt en daar rekenen we maar op.
  Prettige vakantie jullie!
  Gr. J@n.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. J@n wij rekenen er ook op hoor dat het goed komt. En dat terrasje daar in Schoonhoven is geweldig en de uitsmijter heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met jullie schoondochter, houden ze het echt tegen voor 2 weken .. tjonge. Nou hopelijk kunnen ze het nog even rekken..

  En dan vakantie, heerlijk joh. Ik hoop dat het zulk mooi weer blijft,

  gr. Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je vakantie en sterkte met je schoondochter.
  X Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van je vakantie en sterkte met je schoondochter.
  X Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjee sterkte voor je schoondochter, ze kunnen gelukkig heel veel tegenwoordig. Ach is ook wel eens lekker om geen planning te hebben toch? En net wat je zegt in eigen omgeving zijn er ook leuke dingen te doen. Als je in mijn buurt komt fff bellen dan doen we een bakkie. Gezellig
  Groetjes peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Duimen voor je schoondochter Pia. Inderdaad volop z☼n he. Dus genieten zolang het kan. Voor mij hoeft het ook beslist niet nog heter te worden. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blijven genieten van dát waarvan je kunt genieten, dat is het belangrijkste om te kunnen ontspannen.
  Ik hoop dat het met jullie schoondochter goed blijft gaan en dat de baby nog even kan blijven zitten waar ze/hij zit.
  En Joran van der Sloot, die krijgt wat hij verdient.
  Liefs Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat jammer dat de zwangerschap nu niet zorgeloos meer is .Gelukkig is er meteen ingegrepen en wordt er goed voor moeder en kind gezord!
  Kan me voorstllen dat je in de buurt blijft ,ach je woont in een mooie omgeving waar je fijn kunt fietsen als het goed weer is !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat is schrikken zeg en een domper op de zwangerschap?
  geniet van je vakantie joh,jullie hebben er hard genoeg voor moeten werken,dus..probeer ook aan jezelf te denken nu.
  liefs van mij..;)

  BeantwoordenVerwijderen